Waarom Zenico?

Met Zenico willen wij fijne cadeautjes en mooie decoraties met een persoonlijke toets aanbieden die zorgen voor energie en de beleving van dat zalige moment van instant happiness.  Wij willen het eindpunt zijn in jouw zoektocht naar het perfecte geschenk, gadget of decoratieartikel. Verder willen we ook de beste partner zijn om een eigen ontwikkeld idee om te zetten in een tastbaar item.

Wat vind je bij ons?

Het geven en ontvangen van een cadeau is telkens een magisch moment. Zowel voor de gever als de ontvanger is het mooi als het om een uniek en zelfs gepersonaliseerd artikel gaat. Iedereen die een geschenk wil geven, zoekt een antwoord op dezelfde vraag:"Waarmee zou ik hem of haar blij kunnen maken?". Uiteraard kan je ook jezelf verwennen met een mooi cadeautje. Het is onze missie om jou te helpen met deze vraag en om mensen gelukkig te maken met mooie en kwaliteitsvolle geschenken. Op deze website vind je een overzicht van mogelijke artikelen, maar weet dat de keuze niet beperkt is tot wat je hier ziet! Contacteer ons als je op zoek bent naar een uniek gecreĆ«erd artikel wat vandaag misschien nog niemand heeft. 

Hoe doen we dat?

Cadeautje en decoraties met een persoonlijke toets dankzij onze CO2 lasermachine. Om kwaliteitsvolle artikelen af te leveren zal er gewerkt worden met een professionele luchtgekoelde CO2 laser. Met dit toestel is het mogelijk om verschillende soorten materialen te bewerken zoals: hout, acrylaat (plexiglas), metalen, kurk, leer en karton. Met een bereik van 726x432mm kunnen zowel kleine alsook middelgrote oppervlakten bewerkt worden met de lasermachine. Voor de eigen ontwikkelde producten zullen er gadgets en cadeauartikelen gemaakt worden voor bepaalde thema's zoals vader- en moederdag, verjaardagen, geboorte, communie- en lentefeesten, peter- en meterschap, einde schooljaar, kerst- en nieuwjaarsperiode, enz. Daarnaast zullen we ook bedrijven helpen die een creatief idee hebben voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk, marketingcampagne of andere projecten. Wij kunnen hen helpen met het ontwerp en de realisatie van een mooi eindproduct dat in kleine of grote oplage geproduceerd kan worden.